Recent Posts

Sunday, February 27, 2011

jobbaaaaa

Gah, denna veckan har varit fullspäckad! 
Måndags var ju David ledig för det var helgdag här, sedan jobbade jag ännu mer på mitt receptionist jobb Tisdags och Onsdags, Torsdag blev det ju träff med Steph, och i Fredags redigerade jag film på Baykids...på kvällen åt jag och David stek på ett steakhouse.
Veckan var inte slut där, Lördagen avnjöt vi god frukost-croissant på bageriet innan jag körde ner och mötte upp Julie till ett kinesiskt bröllop i San Mateo! 
Det var längesen jag assisterade med Julie nu, sedan slutet av September tror jag! Hon funderar på att sluta som bröllopsfotograf efter NIO år! Hon är bara trött på det, på stressen som kommer med det, och så har hon ont i ryggen som bara blir värre efter bröllopen! 
Jag blev lite "Discouraged" av hur hon pratade om branchen... Men antar att man blir trött på vilket jobb som hellst efter ett tag. Det är ju trots allt ett jobb :-)

Iallafall, detta var det minst glamourösa bröllopet jag varit på. 
Visst hör man att Kineser och Japaner är mer tystlåtna och reserverade av sej. Lite kalla. Men damn... dessa gjorde den tanken rättvis. De verkade knappt glada att de presis gift sej, inget tjohej eller något...och när Julie fotade familjeporträtten var det typ ingen som log.

Middagen intogs på en kina restaurang som var så jäkla omysig och ful. Allting var så oorganiserat och taklamporna var tända. Sedan skulle det inte bli någon fest efteråt tydligen. Jag fick t.om gå hem tidigare för det var så lugnt. Så detta var väldigt oinspirerande. Kineser vet inte hur man festar hehe. Celebrate the löööve!

På kvällen kollade jag och Flumisen på "The unknown" med Liam Neeson på bio, och sen idag hade jag ett Au Pair möte på dagen, sedan har resten av dagen gått åt till att äta Tacos framför Oscarsgalan såklart! som alla andra år!


1 cute comments:

Karin said...

fullspäckat schema då...!<3<3