Recent Posts

Tuesday, February 8, 2011

underbara helg

Åhh vad Californien visar upp sin allra bästa sida just nu. 
Sommarvärme, klännigväder, vår doft av blommor och havet! Det är Februari och 25 grader sol. Göttans. Vi förtjänar faktikst det, eftersom förra våren var pissig. Det regnade hur mkt som hellst vilket är väldigt ovanligt. Men jag tror fortfarande på regn i Mars. Det brukar regna ganska mkt då. Men tills dess har jag klänning och äter frukost på taket :-)

Helgen var härlig fastän lördagen började lite knaggligt med svordomar och svett. 
Våran TV provider hade stängt av våran service så vi hade varken TV eller internet och ingen telefon! KAOS! Så vi förlorade 2 timmar på att sitta i telefon kö och svettas i värmen.

Det löste sej tilslut iallafall, och då cyklade vi iväg på äventyr! 17.4 miles på stranden, genom parken, Hippi området. Vi kom hem och det var mörkt ute och vi hade satans ont i röven både två. Men det är roligt att cykla!
Söndagen var det Superbowl (finalen i american football) och vi hade vänner hembjudna. 
Italienaren Andrea lagade hembakad pizza, och vi hade massa annat snacks. Men jävlar vad American football är TRÅKIGT!
De ligger i en hög och bråkar om bollen. Sen är det avbrott, reklam, sedan börjas det om igen. Samma visa. Så jäkla mycket avbrott. Man kommer liksom inte in i spelet! I fotboll har vi 45 minuters spel utan uppehåll. Det är vad jag kallar INTRESSANT och rolig sport. Nä. Blä. Amerikaner har dålig smak i sport.
Och förresten, varför, VARFÖR heter det FOOTBALL när de springer runt me bollen. Det borde heta typ..."Arm ball" eller..."retarded sport where you hold the ball and lie in a pile"

Nu ska jag snart jobba! 

Odlar fräknar med mitt kaffe på taket
 Våran cykel väg!

0 cute comments: