Recent Posts

Friday, April 23, 2010

Varför händer allt oss?


Häromdagen fick jag en uppgift av David. 
Att åka till en mekaniker och be dom byta ut en av hel ljus lamporna som inte funka. "Det kan man göra själv" sa en vän och jag åkte till en bil affär och köpte lampan. Jag bad dom att förklara hur man gick tillväga, eftersom jag inte vet ett skit om bilar. "Det är enkelt" sa dom. Jag gick till min bil och var lite sur över att dom inte kunnat följa med och visa iallafall. 
Efter lite frustration och nära till tårar och hjälp från Steph så hittade vi lamp grejen, och det visade sej att det vart något glapp i den gamla, för nu funkade den igen. Okej tänkte jag och släppte ner huven, och körde iväg.

Så igår, när David och hans kollega tog bilen, mitt på vägen, flög hela jäkla motorhuven upp med en smäll, framrutan sprack på ett ställe, och David och Pat kunde inte se nånting. Det fanns inget ställe att stanna på, och det enda dom kan säga är "WHAT THE FUCK" I omgångar. 
Med motorhuven fortfarande liggandes på rutan, hittar dom varsit hål som de kan böja sej och se vägen. Folk kör förbi och undrar vafasen de pysslar med.
Tillslut hittas en avfart och de kan vända om.

Hemma ligger jag och söver. Någon ringer gång på gång. Jag svär och undrar ve FAN som väcker mej. Det är David.

"Ok..we need to buy a new car..."
Va... jag fattar ingenting.
sedan berättar han. Jag i tårar över allt... tänk om de varit på motorvägen och kört fortare, da kanske huvet farit snabbare mot rutan, och verkligen krossat den... det hade kunnat hända en svår olycka.... pengar...hur fan ska vi kunna köpa en nya bil..nu?? När David ska betala boken han gör... Och allting är mitt fel...föratt JAG är värdelös och inte vet ett skit om bilar. 
Sedan blir jag arg på affären. Om bara DOM hade visat mej!! JÄVLA LATMASKAR.

Iallafall... jävla bil fan. Jag är så trött... på ALLT!! Alltid fan nånting man ska betala. Om det inte är nån ny jävla dyr del sosm behövs till bilen, så är det körkort och böter...eller så händer nånting annat.Så fort vi betalat en grej, händer en annan.
Allt jag vill är att ha pengar över så att vi kan åka hem och hälsa på våra familjer...våra vänner!! Jag vill ju se Sverige under sommaren!! Det var fan 2004 sist jag var hemma en sommar!!! AAAAAAAARGHHHHHHHHHHH

Och ja, jag söker jobb. Jag är kanske kräsen, kräsnare än de flesta. Men jag KAN inte gå tillbaka till Sofia. Jag har FÖR dåligt självförtroende när det gäller fotografi, och varken jag eller David VILL att jag ska jobba på helger.

Im just waiting for a miracle...

4 cute comments:

Ljung said...

Ledsen för allt som händer er.. ni HAR verkligen otur!!!

Men det där gällande jobb - så ibland får man inte vara för kräsen.. då kommer man ingen vart i livet! Man måste ju jobba sig fram till drömjobbet eller drömtiderna, dom kommer sällan sådär på en gång!!

Det som är viktigast är väl att ha en bra ekonomi i dagsläget... eller?

Och du johanna... OM ni känner att det blir för dyrt att åka runt med oss när vi kommer dit så MÅSTE du tala om det!! Då gör vi sakerna själv istället, och det är helt ok!

kram kram
mosterproster

Ljung said...

Vill bara säga också att TACK GODE GUD att inget hände David och hans kompis!!!!

<3

Karin said...

Go for fotografering säger jag...när du väl gjort första bröllopet så flyter det på sen.
De ser dins bilder och vad du gjort innan, då vet de vad de har att vänta...fina bilder. Så lägg av nu utan ta ditt första bröllop och ta 10 000 för det, då har du pengarna!
Då ligger du ändå under andra i pris.
Puss

Bella said...

Aj aj. Inte kul alls. Det svider. Men ni klarar även den här smällen, ni har varandra och inget hände David!

Jag går också runt som en olycksfågel. Igår, tex, blev min jacka stulen med halsduk och skinnhandskar, på ett privat studentställe. De gjorde en kupp och tog 10 jackor, men jag kan varken gå till polisen igen eller berätta för familjen. Blir ju halshuggen med elaka ord.

Den här gången orkar jag inte sörja, utan tänker blunda och köpa nytt. Tur att det inte var en till väska denna gång.

Du hade ren otur att den blåste upp. Nästa gång drar du dem ut och låter dem visa. Eller dubbelkolla saker med D efter du fixat. Vi kan bara lära av misstag, men det är billigare att lära av andras.

Jag tänker, att efter regnskur kommer solsken. Den där checken kommer dinmpa ner efter en lyckosam vinst på något Lotto! I Beleive ;)

Tills dess, ni är friska, ni är tillsammans, och livet flyter på. Du kommer se ditt drömjobb och ta det!

Håller alla mina tummar för ER!