Recent Posts

Sunday, February 14, 2010

Verkar inte som Polisen...

...uppmärksammar Alla Hjärtans dag. Farbror konstapeln var kanske sur för att han sitter ensam i polisbilen över helgen... Men stoppade blev vi. 

Valentines middagen blev dyrare än vad vi trodde iallafall. Gott humör i bilen påväg hem från restaurangen och helt plötsligt ser vi sirener förfölja oss på vår ödsliga gata. Vad är det nu då tänkte vi. Vi stoppade vi stoppskylten, lamporna på... höll fart gränsen.
Konstap jäveln knackar på fönstet på min sida och säger att ena bak ljuset är paj. Konstigt tycker vi eftersom vi lämnade in bilen på verkstaden i Torsdags av just den anledningen, och det står på kvittot att den var fixad.

Synd som det var, var David såklart tvungen att visa körkort och registrering. Baaaaaad Idea. Eftersom David (Eller jag för den delen) Har lyckats pallra iväg våra sorry asses till DMV för C.A drivers licence fick vi nu böta $405!!!!! (3.000 SEK)
Konstapjävel säger jag bara. Och mekanikerjävel också eftersom vi inte skulle blitt stopppade om han nu skulle lagat den jävla lampan. 

Så nu blir det ingen Tahoe för oss. Ingenting. Fan, att det ALLTID ska vara något man ska pröjsa för!!

En grej e säker iaf. Och det är att vi kommer pallra oss iväg till DMV fort som katten. Nu ska här skaffas Californiskt körkort så det ryker om det. 

2 cute comments:

Bellabluee said...

Ajaj.

Ja, han hade verkligen ingen annan att störa. De måste ge ett antal böter, stoppa ett antal mot stop-skylten, och osv. För de måste lämna in resultatet sen.. Ren otur för Er del.

Men, nu blir DMV av iaf ;)

Pussen!

Karin said...

...glöm inte reklamera hos verkstaden, som sa att de gjort ett arbete som tydligen inte var gjort...bevis har ni ju!
Känner igen det där med att det ALLTID dyker upp något, när man försöker få ihop pengar....alltid något som pajar eller räkning som droppar in...eller så är det tansläkarnedax eller nåt annat skit.

pussokram/mammma