Recent Posts

Friday, June 17, 2011

2012

Jag och David har börjat tänka lite på nästa sommar. Alltså sommaren 2012.
Vi känner båda att vi vill hem under en sommar... men vi vill också se något nytt... så vi filurar på...

Att jag åker hem nån vecka innan som vanligt, i Juni nästa år. Firar midsommar.
Sedan kommer David och vi åker direkt till Frankrike. Är några dagar i Paris med hans mor och syrra, sedan BILAR vi neråt genom hela Frankrike, genom små vackra byar och vingårdar, övernattar i ett par olika städer, tills vi kommer till Södra Frankrike.
Där spenderar vi ytterligare nån dag med hans mamma, sedan åker hon hem själv, och vi åker till Davids farbror som bor i Södra Frankrike, där spenderar vi en vecka tillsammans med hans farbror, kusiner och pappa Yves. Dricker vin, äter gott och ser lavendel ängar. Smammanlagt 2 veckor i Frankrike.

Därefter hyr jag och David en bil, och bilar längs Franska Riverian, ensamma, och har lite semester bara vi två som vi aldrig har.
Vi åker in i Italien, och besöker mysiga Italieska städer, b.la Rom och Venedig står på listan. Äter god mat och Pizza, sedan FLYGER vi till Aten, och spenderer ett par nätter där, och förhoppnignsvis någon ögrupp. vi hoppas på 1 1/2 vecka för oss själva.
Sedan flyger vi upp till Sverige för att spendera 2 veckor med vänner och familj i ett soligt Sommar Sverige! Har grillkvällar och badar i havet!

Låter inte detta bra!?

Nu behövs bara pengarna och semstern. Eftersom detta är en 6 veckors semester kommer David få ta 4 veckor obetald, så vi skulle definitivt behöva bygga upp en hel del med savnigs och jobba hårt under detta året! Han förlorar ju en hel månadslön, Plus att vi har en extrem hög hyra här... så vi får se hur det blir... när man tänker på alla hinder känns det ganska omöjligt...
Men somsagt... vi får jobba hårt. Se till att hans bok säljer (KÖP HÄR) + att folk anställer mej som fotograf, och att vi är bra på att spara.

Plus att vi kanske måste skippa att komma hem i jul....




1 cute comments:

Karin said...

tycker det låter som en rejäl semester och en dröm att göra. Så jobba på det...du kan väl ta egna bröllop nu med, och ta typ 10 000 för det...eller:)