Recent Posts

Monday, September 6, 2010

Biosar


Denna helgen har gått i bions tecken. (Som det förövrigt så ofta gör)

Fredags strosade vi ett par block till våran lokala biograf för att se "Going the distance" med Drew Barrymoore och Justin Long. ÅH, den var så bra och rolig. Den handlar om att dom blir kära men efter 6 veckor flyttar hon ifrån N.Y till San Francisco och de har ett lång distans förhållande. 
Den påminnde mej så om I början när jag och David var tillsammans. Hur alla ens planer i livet bara blev en enda röra och hur jäkla jobbigt det är att vara borta från varandra! Nu var jag och Fluffen "bara" borta från varandra 2 1/2 månad som längst, (i filmen e det typ ett år) men det var som år för oss!!



Lördags gick vi på Piranha 3D. En "B" film som skulle vara sådär riktigt B och fånig. Den var väldigt...blodig, men faktikst underhållande!



Den tredje filmen "Machete" smet vi in på efter Piranha 3D... Den var väldigt bra men jäkligt våldsam och blodig. Den handlar b.la om gränsen Mexico - USA och hur republikanderna vill bygga ett elektriskt stängsel och hur illa de illegala mexarna behandlas. Budskapet är i princip "We didn´t cross the border. The border crossed us" Vilket är så sant. (Från Mexarnas point of view vill säga)



2 cute comments:

Karin said...

vad kul, härligt med film med.

film 1 verkar undrbar. Älskar såna romantiska komedier. Skrattade t.o.m på denna lilla snutten.
Om du hade varit anmäld till statist, så hade du kanske varit på film med underbara Drew.

Den andra är det hajen.stuk på och verkar....blodig. Skulle aldrig våga bada efter en sån film.

film 3 verkar blodig med, inte min typ av film alls.
och det var ju så att amerikanarna, tog ju Los Angeles och uppigenom, från mexicanarna. De tjuvade deras land, liksom de tog indianernas.

Vet när jag läste boken om San Francisco, så stod det att San Francisco tillhörde liksom inte USA, de fick inte samma lagar och sånt, och postgång.

Pusspårej

Ljung said...

Hej
Film 1 och 2 kommer vi nog att se!!!
Älskar ju bio!!!

kram på dig
moster