Recent Posts

Monday, March 23, 2015

Movie star

Förra måndagen gjorde jag något jag velat göra i en evighet. Jag vart statist, i den nya Steve jobs filmen av regissören Danny Boyle! (28 days later, Slumdog Millionaire, Trainspotting etc)
I filmen medverkar Kate Winslet, Michael Fassbender och Seth Rogen. Den utspelar sej 1988.

Problem nummer, 1, Jag har inget, nada, i min garderob som är 80 tal. Inget neon, inga raka jeans, inget med muddar eller axelvaddar eller nån större skjorta. Allt jag äger är moderna färger, eller TAJT. 
Hur som hellst, efter att ha letat i ett par 2nd hand affärer och inget passade, har jag även konstaterat att jag behöver loosa lite deg. Allt var för tajt. Helvete va deprimerande. 
När jag kom hem på kvällen var jag muppigt sur och sa till David att jag inte skulle gå, han tyckte jag var löjlig och påminnde mej att det stog i informationen "DO NOT STRESS about what to wear". Men tillslut hittade jag något som kunde "pass as the 80s".

Så, Måndag morron kom. Jag var skitnervös, vilket var helt onödigt, för det var ca. 1000 andra statister där (På riktigt) David släppte av mej kl 8.30 på morran.
Till min förskräckelse så alla normala ut. Ingen var direkt uppklädd och dom kunde totalt passeras som statister i en film som utspelas 2015. Då fick jag panik och ville inte gå ut ur bilen, för att jag plötsligt kanske så FÖR utklädd ut.
David som var sen till jobbet suckade och tvingade mej ut ur bilen (Jag vet inte varför jag blir så jävla nervös, men jag var ju helt själv och kände mej fånig)

Jag fick signa ett NDA att jag inte skulle ta kort eller avslöja något, Sedan gick jag in, och där mötte jag Lizy, min Au Pair från Mexico. 
Danny Boyle.
Det var mkt väntan, men sååå spännande och se hur dom jobbar. Regissören Danny Boyle kom och pratade med oss och berättade hur vi skulle göra, agera och vilken känsla vi skulle ha. Hur coolt är det inte att ha blivit regisserad av THE Danny Boyle!! En av världens främsta regissörer!

Sedan fick vi en glimt av Michael Fassbender på scenen, och jag vart totalt starstruck haha. Helvete han ser ju bra ut! :)

Under dagen medan vi väntade, hade dom lite prisutdelning av apple produkter, en tjej vann en jävla TV. Lizy hittade en killes mobil under sin stol, så hon fick ett 25 dollar Itunes gift card som tack.

Vid 16 tiden sa dom till oss att vi fick gå, men om vi ville stanna fick vi det. Dom hade en till scen där dom behövde mindre antal statister, men inte förrns 18 tiden, så det var lång väntan. Men jag hade inget bättre för mej, och ville se om man kunde få se Kate också! Dom sa till oss att vänta på balkong våningen.

Vi väntade...och väntade. Klockan blev 18, 18.30, 19....
Producenten kom upp och sa att "were almost ready for you" "You will be on in 30 mins" etc. Sådär lät det för ca 3 timmar.
Vid 20 tiden blev jag och Lizy extremt rastlösa och började gå runt i opera huset.
Vi gick ner för trapporna till lobbyn, där vi visste att dom filmade, i hopp om att få se något spännande.

Helt plötsligt när vi kommer ner mitt i trappen, vem står cirkus 8 meter ifrån oss och tittar på oss, MICHAEL FASSBENDER! De skulle precis börja filma och vi var i bild!

Fassbender

"Guys, were about to start shooting so either go back upstairs or go outside".
Jag visste inte vart jag skulle titta efter jag fått ögonkontakt med Fassbender, vi smet förbi som små 13 åringar och ställde oss utanför. På detta viset kunde vi se in, och se när de filmade.
Vi kände oss skit dumma, och jag hade min tröja bakochfram för dom hade sagt till mej att mitt tryck på tröjan inte fick synas, så jag hade vänt på den, men utan min kavaj såg man ju att jag hade den bakochfram.

De gjorde scenen medans vi tittade på, helt plötsligt kommer Fassbender ut genom dörren med en smörgås i handen, går förbi oss (Vi gjorde vårt bästa för att inte stirra) sedan satte hans sej ett par meter ifrån oss, helt själv, och åt sin smörgås.

Han slängde is sej den och verkade sjukt hungrig. Vi tyckte synd om honom och ville hålla honom sällskap. Men sedan tänkte vi, vafan, han får säkert runt 15 mille för denna rollen, så det är okej om han stressar och äter en sunkig smörgås då och då. Skillnad var det för oss som spenderar 14 timmar i en film utan ett enda öre.
Efter han ätit färdigt, gick han förbi oss igen, utan att titta på oss, vi följde han diskret med blicken, sedan började dom filma nästa scen.
Vi var glada att vi väntat i 4 timmar.

Vid 21.30 tiden, kom snubben som hade hand om oss statister, och sa att det vankades pizza utanför opera huset. När vi väl stog i kön tackade producenten att vi kommit. Men, vad hände med scenen vi skulle filma, som vi väntat i SEX timmar för? "Well, welcome to showbiz" Sa hon och ursäktade. Dom hade inte tid att filma den scenen.

Ack, det glamourösa livet som filmstjärna...


Nyvaken krulltott.
misslyckad pussmun.
Balkongen i operahuset. 

2 cute comments:

Anonymous said...

hahaha...ni ser för goa ut...kommer inte ihåg jag såg så töntig ut på 80 talet..haha...jag var ju snygg....låter ju helt fantastisk alltihop...värt all väntan!!! Puss..mams

Botchow said...

Hahaha du såg visst töntig ut!