Recent Posts

Monday, March 2, 2015

KÄFTEN!

I lördags fick jag med David på en hike i Golden Gate Park. Jag har fått dille på att hikea (ännu en sådan far sådan dotter trait som överaskat på senare dar)
Tyvärr föredrar David att cykla. Han gillar inte att det tar sån tid att komma till platser när man promenerar, utan föredrar att cykla eftersom det går fortare och är roligare. Antar att han inte har patience till att vandra haha. 
Hur som hellst, försöker vi göra varannan helg. Ena helgen cykla, andra helgen vandra. 
Nu i Lördags var vi i GG Park och gick en lite led. GG Parken är så vacker. Så otroligt mkt olika växter och plantor. Ett tag kändes det som vi var i Costa Rica, pga av all tropisk växtlighet runtom. Sedan kom vi till en skuggig och mysig redwood grove. Älskar mångfalden i natur som parken har att erbjuda! Man upptäcker även alltid nya ställen man inte sett innan. 

Innan det hade vi brunch på ett ställe i Pacific Heights. "Elite Cafe" där de serverade "Southern style brunch". Så sjukt gott!! Vi har börjat äta brunch ute en gång i veckan. Provar nya ställlen varje helg. I know, kanske inte det mest ekonomiska, men igen en sådan grej jag vill ta tillvara på. Plus att det är den bästa måltiden på dagen! 

Efter det förflyttade vi oss till ett annat cafe där vi läste och ritade lite, sedan åt vi vietnamesiskt till middag. Vi höll på att få spel på restaurangen, det var ett gäng på 7, dom såg ut som att dom var i min ålder, men dom betedde sej fasen som 15!! 
Dom skrek och gapade, tjejerna seriöst skrek AAAAAAA och de var helt sinnessjukt högljudda, ni som varit här vet hur löjligt högljudda Amerikaner är, men detta var det högljuddaste jag vart med om. Dom betedde sej som om dom befann sej på en överfull sportsbar eller något, där ljudnivån förväntas vara hög, men hallå, detta är en restaurang. Folk försöker äta i lugn och ro och han en normal konversation. Vi satt på andra sidan restaurangen och kunde inte höra vad vi sa! 
Kan inte förstå egoismen och respektlösheten hos dessa folk som tror att DOM är det enda som existerar. Och hur extremt ointelligenta dom är. Jag kände hur jag kokade!
Tillslut var det en annan kille som reste sej upp och skrev "BEE QUIET, seriously!!!!".
Snubben vart min hjälte. Andra gäster tackade honom på vägen ut. Han lyckades få tyst på dom och dom satt där och pratade skamset med varandra efter det. De var nog lite fulla för deras bord var överfullt av ölflaskor. Efter det kom fler och fler in och restaurangen var full, men ändå var de lägre ljudnivå än när dom pratade, för annat NORMALT folk pratar i normal ljudnivå!!

David kluddar på bordet på brunchen
Costa Rica?!

3 cute comments:

Ljung said...

Magisk natur!

Botchow said...

Ja verkligen!!

Anonymous said...

haha..såg på videon från frukosten på den högljudda restauranger förut---öronbedövande..undra om alla är såna..!!!..mams