Recent Posts

Friday, December 14, 2012

Doktor

David var hos Docktorn förra Fredagen, för en vanlig checkup.
Det var nog sista gången han gick till en doktor.
David blev frågad ungefär 5 gånger om han ville ta Influensa vaccinet. Sedan hade tydligen doktorn nämnt ungefär 5 gånger att David kunde DÖ!!
David som kan vara lite "hypokondrisk" när det kommer till sådana saker, trodde självklart inte på doktorn, men var jävligt upprörd. Förståeligt. Jävla skrämseltaktik.
Man kunde dö av att inte ta denna vaccinet, och man kunde dö av och få dena sjukdomen etc etc. FEM gånger hade docktorn sagt det.
Han rekomenderade David att ta vaccin mot KIKHOSTA??

Nu ska jag inte dra alla över en kam, och ursäktar mej om någon tar illa upp för att de käner någon doktor, är själva en doktor osv. men jag har mindre och mindre förtroende för läkare och sjukhus och västvärldens sätt att ta hand om sjukdomar.
Nu ska jag endast tala om USA, men min åsikt över läkare över lag är att de är bra på att veta vad som är fel, och "ta bort smärtan" tillfälligt. Men doktorer är i min åsikt inga healers. Dom tar inte bort problemet, de gör att det känns bättre.

De "klipper gräset", men det kommer växa ut igen, om man vill ha bort det får man ta bort FRÖET.

Självklart är doktorer bra på att fixa hjärtan, laga ihop kroppen, etc etc. Akuta grejer. Någon har blivit påkörd av en bil och blöder ihjäll. Självklart man åker till ett sjukhus då. Fantastiskt hur man kan göra något sådant, och med teknoligin vi andvänder idag.
Men jag talar mer om sjukdomar. T.ex cancer och sådant, då lutar jag mera åt det "hollistiska" approachen.

Tydligen så lär man sej inget om nutrition när man studerar till läkare. Vilket är extremt konsitgt. Det är ju gnaks uppenbart att det vi stoppar i oss och matar kroppen med har en direkt påverkan av våran hälsa.
Och fler och fler läkare blir "hollistic" och studerar nutrition. Det vi får i oss har jättestor påverkan i sjukdomar! Vi är vad vi äter!

T.ex man kan ju fråga sej varför Cancer och hjärtsjukdomar nästa endast existerar i västvärlden.
Visste ni att i Japan har dom nästan inga cancer fall alls. Likadant Amish folket har extremt låg nivå av sjukdomar, och autism, för barnen blir inte lika vaccinerade som västvärldens barn idag och de äter ekologisk, egen odlad mat.

Luc Montagnier som upptäkte HIV har gått ut och sagt att man kan bota HIV med vitaminer och bra mat, eftersom det stärker immunförsvaret och får kan kroppen själv hela sej. Ehh...WHAT?

Står det i tidningarna? Visas det på nyheterna? NEJ. Ändå är det en sjukt stor grej. Hallå??
Aids medicinerna patienter får idag är inge vidare, och dödligheten är fortfarande hög. Det är endast lureri i min åsikt, för pharma bolagen att tjäna mer pengar, och tro mej, AIDS och cancer är riktiga guldgruvor för pharmaceeutical bolag. De tjänar galet mkt pengar på detta.

Men det finns inget att tjäna på vitaminer och naturliga råvaror. Inget alls. Därför hör vi inget av det. Luc Montagnier säger ju det själv i videon!

Jag rekomenderar folk starkt att se följande dokumentärer.
Om ni inte har tid just nu, klicka på länken och spara den, se den senare.  Det är så viktigt att se den andra sidan också och inte bara lita på allt som matas till oss.

"Food Matters". Den finns på NetFlix.
Info: http://www.foodmatters.tv/
Beautiful Truth
Se filmen:  
Gerson Metoden
Info: http://gerson.org/gerpress/tag/the-gerson-miracle/
Se Filmen:
House of numbers, om HIV och den stora lögnen.
Info: http://www.houseofnumbers.com/site/
Se filmen:



Vi hade en bekant som gick bort i bröst cancer i våras.
David hade försökt säga till henne att prova naturliga sätt, träffa shaman, och healers. Men hon trodde inte på sådant.
Hon hade haft bröstcancer innan och gjort strålning. Det gick bort, men kom aggresivt tillbaka förra året. Hon gjorde mera strålning och cellgifter och allt vad det heter, men denna gången dog hon.
Hon mådde PISS de sista månaderna av sitt liv pga av alla mediciner och cellgifter....men ändå fungerade det inte. Faktiskt tror jag att det skyndade på processen.
Om man helar naturligt, med hjälp av vitaminer och ekologisk mat, juices och sådant, hade hon mått bättre de sista månaderna, och haft en chans att leva.

Det är egentligen ganska uppenbart, när man ser de två vägarna.
-En naturlig, grön, väg, der man helar med hjälp av bra mat vitaminer, och jorden själv, som vi  kommer ifrån.
-Eller den andra vägen, med hjälp av gifter, piller och sprutor.




0 cute comments: