Recent Posts

Thursday, August 30, 2012

Men snälla

Läste den här artikeln.
http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/varlden/kanada-sedel-anklagas-vara-rasistisk_7460240.svd
Man kan ju inte göra anågot rätt. Kanadas cenralbank uppdaterar deras sedlar för att göra det svårare att förfalska, de bestämmer sej att ha motivet av en asiatisk kvinna som tittar i ett mikroskåp. Nä då ansåg fokusgrupper att motivet var rasistiskt. Rasistiskt??? Really??? Jo för att det skulle spä på "fördomen" att asiater är bra på vetenskap. (Tycker snarare att det är orasistiskt av ett "vitt" land att ha en asiat på sin sedel men jaja)
Då ändrade centralbanken motivet till en vit kvinna och ny ryter asiatiskt grupper till för att centralbanken lät sej böjas.

Alltså, vilken jävla cirkus det blivit. Alltid är det någon grupp som ska klaga och försöka få sympati att det är så jävla synd om dom.
Jag är inte speciellt förtjust i att varken feminister, gay rights personer eller judar som tycker så hiiiimla synd om dej själva ALLTID, att de är en minoritet.
Man kan ju ninte säga något längre utan att vara antingen rasist, homofob, nazist, eller "se ner på kvinnor".Fan va alla gnäller så mycket. Det går faktikst inte att göra alla glada. Igen, det finns väldigt, VÄLDIGT mycket viktigare ämnen här i världen att diskutera än en jävla sedel.

For the record. Jag gillar inte Gay pride. Tycker det är osmakligt att de måste vara så extrema, visa sin snopp och mutta, knulla på gatan och vara allmänt odräggliga bara för att visa "ja, vi har också rättigheter". Är jag homofob då??? Ska vi alla bete oss som då för att visa att vi har rättigheter? Tycker mest att de ger homofober en ganska bra anledning att vara homofober.


1 cute comments:

Anonymous said...

Är benägen att hålla med! Som homosexuella. De klagar på folk som inte gillar när de är just det när det kommer till sex och då tycker dom att det är privata saker men i andra fall spelar de ju bara på sexualiteten. Visst kan de kämpa men varför inte bete som som vanligt! Varför nakna tuttar och minikläder i parader? Allt går ju ut på endast sex!Likadant med womans right..de gapar och skriker åt banala saker. Kämpa om lika lön istället../ puss mams