Recent Posts

Friday, December 10, 2010

Modell Pallo



Photos taken by Sayoko Mitsui, and edited by me
Thanks Sayoko!

Behind the scenes

I Måndags i skolan gick folk lösa över att fota mej. 
Det började med att en tjej ville ty ett kort på mej. Sedan kollade hon på fotot...och sa "wow, du blir verkligen jättebra på bild" Sedan fortsatte hon och ville ta mer och mer, vi kom mer och mer in i hela grejen. 
Andra klasskamrater kom och fotade bakom henne också och sa hela tiden "woooow" när det kollade på displayen! Tillslut slogs de nästan om vem som skulle använda mej. En annan man kom in och frågade när Aneta var klar med mej.... till och med lärare gick lös över att fota mej. "You are a really good model! and hey...dont ever cut your hair" sa han haha (Får jag ett A nu??)

I slutet av dagen hade 4 st fotat mej, så nu har jag massa bilder! 
Iallafall, fick jag lite blodad tand över det hela! De tyckte att jag borde signa upp på Model Mayhem och bli model. Nu går ju inte det eftersom jag inte har "The body", och kommer aldrig få, "The Body", men jag gillade att stå framför kameran för en gångs skull! 
I början var jag blyg och fnittrig, men hey, alla är vi oskulder nån gång! Detta var verkligen en ego boost!

Thursday, December 9, 2010

Helvettte

Jag, som ALDRIG är sjuk, har lyckats bli sjuk NU!
Fan, det är ju det sista jag har tid med. Men det blir bra. Jag blir frisk innan jag åker.
Men nu sitter jag här och snörvlar i soffan med huvudvärk och väntar på att Fluffo ska ge mej Lins soppan jag lagade igår. Väntar även på att vräka i mej Lussebullarna och pepparkakorna jag och finaste Steph bakade idag! Värsta gött.

Flumis, take care of me now!!
(Bästa me att va sjuk, då blir man minsann uppassad muhaha)





Wednesday, December 8, 2010

Snart...

...Åker jag!!
Är så glad och excited! Klapparna är inhandlade och håret är klippt. Nu ska det bara färgas också. Tvätten tvätta jag idag.

Veckan ser fullspäckad ut. Imorrn ska jag till Stephanie och ha jul bak, kvällen intervjuar jag en familj, droppar av välkomstpaket till 2 Au Pairer som kommer när jag är bortrest...sedan tar jag kort på Fluffo till min slutportfolio i foto klassen.
Fredag ska jag på Julfest med mitt receptionist jobb, hämta Sofian och ge henne klappen, sedan hälsa gäster välkomna på Glögg kväll med Secret Santa hos oss. 
Lördag skulle jag egentligen vart me och lussat på IKEA men jag mejlade presis och avstog, det blir för mkt, behöver även vila upp mej inför Lucasfilms julfest på kvällen!
Söndagen blir det att inhadla det sista, packa, Mysa me Fluffo en sista gång på en heeel vecka!! Usch...gillar inte att vara ifrån min Fluff... 

Sen...Måndagen kommer... And Im on my way!

Så, emellan allt detta ska det nämnas att jag har en hel del saker att fixa...måste slå in paket, fixa _____ till _____, bränna skivor, försöka redigera klart våran Mexico film, redigera klart bröllopet jag håller på med. Ringa Rosin... är det allt? Dyker säkerlige upp något mer som ska göras.

Puss // Boon

Vafan

Fick ett mejl av papa där det stog endast ett ord. 
UGNSPANNKAKA.

Vafalls undrade jag. Konfunderad som fan. 
Kollade på resten av mejlet, vilket var mitt förra inlägg om ugnspankakan och ursäken över svar felet om granen.
"Jaaa, jag vet att jag skrev KLANEN istället för GRANEN i förra inlägget. 

Iallafall. En grej slog mej igår. Ungspankaka. UNGSPANKAKA!! Jag tror inte jag ätit ungspankaka på...10 år eller något. Hade glömt av att det existerade!!
Så det är med på min "att äta" lista när jag kommer till Sverige. Mamma gör jättegod ungspankak jue!!!"

Det visar sej att genom hela jävla inlägget skriver jag Ungspankaka.
Inte en endaste gång stavar jag rätt.
Hur mer fel kan de bli undrar jag?

What an idiot.

Sunday, December 5, 2010

Okej okej

Jaaa, jag vet att jag skrev KLANEN istället för GRANEN i förra inlägget. 

Iallafall. En grej slog mej igår. Ungspankaka. UNGSPANKAKA!! Jag tror inte jag ätit ungspankaka på...10 år eller något. Hade glömt av att det existerade!!
Så det är med på min "att äta" lista när jag kommer till Sverige. Mamma gör jättegod ungspankak jue!!


Wednesday, December 1, 2010

Our tree

Klanen är klädd och julkänslan här.
I Söndags blev det dagen D. Ut och köpa julgran, Lucia träning, och sedan hem och klä granen lyssnades på julmusik. Nu är det mysigt här! Me löv juletid.
Visst är granen fiiiiin!

Flumis dansar runt granen
Jag sätter dit hedertomten som hängt med sedan barnsben