Oh my god vi är sådana amatörer!
Varje år är det likadant. Första lusse batchen blir alltid så knasigt misslyckad! Ingen kommer ihåg hur man bakar, degen jäser inte på rätt sätt.
Eftersom det är jättesvårt att hitta kesellla här, så hittade vi recept där man använder creme fraiche. Jag har bakat med det förr och bullarna blev goda!
Men vi alltså, när det väl kom till kritan visste vi inte om vi skulle i creme fraichen i degspadet, eller direkt i smeten. I smeten trodde jag och vi hällde på, men smarta som vi var så hade vi häll i ALLT mjöl redan (sedan hällt på degspadet över mjölet) och sedan på med creme fraichen.
Det hela var en stor hård gul massa som såg allt annat än gott ut, och bullarna blev en anings misslyckade dom med kan jag säga. Vi fick oss en go skratt attack iallafall!
(Vi bakade inte idag förresten, detta hände i December. Bara jag som vanligt som är en aning efter i bloggandet hehe)
Recent Posts
1 cute comments:
oh my god..alltid roligt när du bakar johanna!!!Lika spännande varje gång!!!
Post a Comment