Recent Posts

Tuesday, January 28, 2014

Juletid i San Francisco

Åhh, om det bara kunde snöa i San Francisco.
Det hade ju säkert vart kaos, med tanke på de branta backarna och allt, men det hade varit sjukt mysigt! San Francisco är ju en väldigt Europeisk stad med hög mysfaktor. Mkt juldekorationer och juleljus. Enda som saknas är snön.

Här kan ni se hur det skulle se ut med snö i min vackra stad
http://www.thebolditalic.com/articles/4177-this-is-what-snow-in-sf-would-look-like

Under "Jullovet" (David var ledig i 2 veckor över jul så vi hade typ semester i SF). Det blev mycket cykling eftersom bilen var sönder, med det gjorde inget eftersom solen sken vareviga dag.
Denna dagen cyklade vi till Downtown och gjorde ett stopp i det lyxiga hotellet "The Fairmont" som står ståtligt på Nob Hill. Därinne har dom ett jättestort pepparkakshus man kan gå in i.
Det var populärare än jag trodde. Packat med folk!
På hemvägen stannade vi till vid en terass i Little Italy och tog ett glas vin och en förrätt och tittade på folk.
Haha, så pinsamt, Där vi satt, mot trottoaren, satt det folk bakom oss, inne i restaurangen, i typ barstolar. Presis bakom. Fönstrerna var vidöppna.
Helt plötsligt kommer det en kvinna, som verkligen såg ut som en slampa, typ, en drogpåverkad prostituerad. Alldeles för mkt makeup, en tjock leopardmönstrad pälsjacka och hår så blonderat att man kunde känna doften av klorin.
Hon spatserade förbi oss och typ glodde ner David med ett "hej kom och ta mej" fyllo leende. Jag och David kollade på varandra och garvade och David sa "what the fuck was that". Helt plötsligt hör vi en dov men skrattandes röst bakom oss
"Thats my daughter". Vi tittade bakom oss och såg en glad gubbe med cowboy hatt som skrattade. Vi trodde att han skämtade och skrattade på, men precis när jag vänder mej om igen ser jag samma kvinna komma emot gubben! Han talade sanning! David hade också sett detta. Vi stirrade rakt ut mot trottoaren igen och sa utan att titta på varandra "It is his daughter". "I know" sa David tillbaka.
Vi vände oss inte om något mer efter det.

 Borde gå dit oftare, så mysigt! Men finns tyvärr mkt turistfällor....


3 cute comments:

Bella said...

Vackra San Franciscoooooooo! Ni har det fint ni två :)

Oj, så pinsamt med dottern-incidenten, men ändå - svårt att veta om det var ett skämt eller inte. Han var nog medveten om hennes uppförande och tog det med ro. Tack för att du delade med dig raring, fick ett gott skratt :)

mamy said...

hahahahaahha...så pinsamt.!!! Åh vilket pepparkakshus...det största jag nånsin sett..Du ska väl hem och baka ett antar jag!!!

Botchow said...

Visst är det stort mami!
Bella ja, han var nog medvetnen om det :)