Recent Posts

Wednesday, January 29, 2014

Rosin

Har presis haft en pratstund med Rosin nere i San Diego. Alltid lika intressant och spännande att höra om hennes planer för året, som sedan aldrig blir av :) Hursomhellst, märkte jag en förändring i henne i dagens samtal. Hon lät genuint glad och lycklig. Hon saknar inte Sverige så mkt och tror hon kommit in i sin roll som 2 barns mor och fru, boendes i San diego.
Det gjorde mej glad!
Kanske har det hjälp att hon haft sin mamma där i 3 månader, kanske har det hjälpt att hon blivit sams med the inlaws, det kanske t.om är så att födelsen med LilyRose har hjälpt. Hursomhellst så var det en glad och mer mognare Rosi jag pratade med idag!

Jag skulle egentligen åka ner dit nästa vecka, men innan jag fick svar hade priserna gått upp, så nu ska jag boka för att åka ner om 2 veckor istället, så man får äntligen träffa hennes Mini Me.

Här kommer lite bilder från när jag och Saris åkte ner för en blixtvisit i Juni förra året. Åh Saris, KOM TILLBAKA!
Det är så sjukt egentligen, att vi tre som rest till så många ställen tillsammans och gjort och upplevt så mycket ihop under vår "young adult" tid, hamnade i Californien! Tre helt total olika liv nuförtiden, men många fina och galna minnen som jag inte skulle byta bort mot något!

Alla hade stora leenden
Saris lyckades få på Raymond sina skor
 Saris och Rosi garvade
 Jag och rosi garvade
 Saris bar baby Ray på ett roligt sätt
 Jag fick ett Halleluja spel på stranden
 Vi tog fina kort
Saris passade Ray medans jag fotade Rosi
Rosi tyckte det såg roligt ut när Saris passade Ray
Jag såg blyg ut
 Jag gullade med Ray
 Jag var lång som vanligt
 Charlies Angels forever!!2 cute comments:

mamy said...

hahaha..underbara bilder på er. Sarah ser avig ut med baby ray..du ser mer van ut..stackars sarah...haha...fantastiskt vad gamla ni blivit nu.Pratar om när ni var unga...haha!

Botchow said...

heeey, vadda GAMLA?!?!