Recent Posts

Friday, February 20, 2015

Weekend of love

Alla hjärtans dag. Hälften älskar det, resten hatar det. Många hatar den för det påminner om ens ensamhet, andra, för att den är kommersiell i ett konsumerings samhälle. Vi bryr oss inte så mkt. Det är störande tycker jag att dom ska dekorera allt jämt och ständigt. Men sedan inser jag att jag inte orkar ödsla energi på att klaga över en sån grej, så jag gör inte det.

Hur som hellst. Just denna dagen vart det lång helg också. Vi bestämde oss att gå ut och äta på söndagen istället eftersom alla restauranger höjer priserna den 14e.
Så på Lördagen, efter en inställd fotografering, tog vi oss till klipporna vid bakers beach och drack rödvin och tittade på solnedgången. Det var en slump att denna "romantiska" aktivitet hände på självaste Valentines. Efter det gick vi till en enkel thairestaurang som visade sej vara asgod!

Söndagen åkte vi till Pelican Inn vir Muir beach, ett jättemysigt hotell inrett i gammal engelsk anda. David har varit där flera gånger på lunch med kollegor, men jag har aldrig vart där. Men nu kommer jag åka dit fler gånger! Otroligt mysigt litet ställe. Vi beställde lite te och mös där tills vi blev hungriga på lunch som vi åt där också. Sedan tog vi cyklarna och cyklade upp till Muir Beach Overlook och hängde där ett tag. David läste, som vanligt, och jag tog kort och utforskade, som vanligt. Ibland känner jag mej som ett barn haha. Men jag är nyfiken!!

Efter det cyklade vi ner till Pelican Inn igen och tog en öl i trädgården denna gången. Haha, dom måste undrat hur länge vi tänkte stanna där.
Efter det tog vi oss in till stan igen och åkte till en Fransk restaurang, Zazie och avnjöt en god middag! En go helg med andra ord!




1 cute comments:

Ljung said...

Längtar efter att se dessa vyer igen!! Och vilken solnedgång!! Magiskt!!