Recent Posts

Saturday, February 15, 2014

Valentines day!

Igår vart det ju alla hjärtans dag, men eftersom alla restauranger höjer priserna och oftast endast erbjuder en Prix fixe meny så valde vi att "fira" idag istället. Vi gick till en Fransk restaurang som vi alltid velat prova men den är alltid fullbokad!
Den hette L'Ardoise och var jättemysig och god! En riktig Fransk bistro känsla! Efterätten var vackert presenterad i forn av 2 svanar :)

Det asiatiska paret ni ser på 3e bilden nedan, satt med sina mobilen 90% av tiden. Helt galet! Här går man till en fin restaurang och sitter med varsin mobil och inte säger ett pip.
När servitören kom med maten var dom fortfarande som helt förstenade i mobilerna och servitören, märkbart irriterad, satte nästan ner tallriken över deras mobiler.
Sedan satt dom och åt med mobilen i ena handen och gaffeln i andra!! Jag tappade seriöst hakan. Det är tragiskt. Vad kan seriöst ha varit så viktigt att hålla i mobilen som en besatt medans man äter på en resturang? Sedan tog dom en klunk av sin dryck, fortfarande hållandes i mobilen, tog en tugga av brödet, fortfarande evigt stirrandes ner i mobilen. Thank God att man inte har ett sådant förhållande!

Hoppas ni haft en mysig dag med era nära och kära :)

1 cute comments:

mamy said...

Ni är underbara..!!!