Recent Posts

Sunday, February 3, 2013

Football

Här i Staterna så bryr ju sej ingen om Fotboll... alltså soccer. Utan här är det Baseball eller American Football som gäller. 
Båda sporterna får mej att somna. I Baseball händer typ ingetning, de står mest stilla hela tiden, i typ 4-5 timmar, ser allmänt trötta och sega ut. Och i Am. Football ser det ut som dom ska mörda varandra. Men alltså på riktigt. Ishockey är typ, Moder Teresa snällt jämfört med Football. Hur brutalt som hellst. 
Så ser det så jäkla fult ut med när de springer omkrkring och virrar runt. Alldeles för tajta trikåer, och de är inte ens vältränade eller fitta så man ser hur det korvar sej liksom. Varken Baseball eller Football behöver man vara så värst sportig i. Som sagt de rör ju inte sådär jättemycket på sej, som i t.ex handboll, fotboll eller basket. Inget fel med at dom är ofitta, men alltså inte sådär jättesmickrande kanske i överdrivet tajta trikåer. Man ser liksom...allt.
Sedan springer de mest runt och brottar ner varandra. De "hutt hutt":ar, springer som galningar i typ, 3 sekunder. Brottar ner varandra. Sen är det någon sexig reklam. Sen börjas det om igen. Jag fattar vekrligen ingenting av det. 

Idag vart det Superbowl. Finalen i Football. Det var Baltimore i final med San Francisco 49:ers. som laget heter. Som ni ser på bilden här neda förlorade SF. Ingen dans på gatorna här inte. Folk har blivit fulla för ingeting. Bakis imorgon för nada.

Egentligen skulle vi hem till Pat och Annika och tittat på det men Davids deadline för sin bok blev fördröjd. Så nu har han suttit här hela helgen och ritat den stackarn igen. Hoppas ALLA som läser detta köper en kopia av boken och supportar hans art. Han har vekrligen jobbat så himla hårt med den. Min prins.

1 cute comments:

Anonymous said...

De pratade om detta på nyheterna här..hur alla amerikanare ser den men ingen gillar..det är typ bara en folkfest och tradition mer.../mamy