Recent Posts

Thursday, August 25, 2011

Het Potatis

Den blicken gör mej svag i benen. For Sure.


Friday, August 19, 2011

Nu är hon här

Igår natt kom en liten bäbis till världen. 
Bäbisens mamma är en av mina bästa vänner. Josefin.
Bäbisen är en liten tös. Och hon är jättesöt!
Välkomen till världen lilla mini apelsin! 
Längtar efter att träffa dej!

Thursday, August 18, 2011

Lyx Problem

Är det fel av mej att säga att jag saknar min svärmor för att hon ofta diskade.
Såsåså, jag diskade faktiskt också, men ofta blev det "bråk" om vem som skulle diska. Och oftast vann hon. Hon fick ju alltid tag i den jävla tvättsvampen först!

Nu måste jag diska själv igen och tro mej, det är mycket disk på bara oss två. Speciellt när man har en make som tar ett nytt glas för varje dryck han tar. Ibland kan den jäveln till och med ha två vattenglas.
Jag hade glömt bort hur snabbt diskhon fylls upp. Och nu...nu måste jag göra det själv.

Nu kommer kanske vissa feminister bli sura och säga att min make är en latmask eller en mansgris som inte diskar. Men så är det inte. Jag jobbar ju hemifrån så det blir liksom att jag tar hand om "hushållet". När han kommer hem vi sjusnåret är stackarn ju trött. Och inte tänker jag "spara" disk till honom bara för att det ska vara rättvist.
Någon gång kommer jag förhoppningsvis jobba mer än vad jag gör nu. Och då turas man ju om mer. Den tiden kommer då jag kommer jobba hårt och vara supertrött. Men den tiden är inte nu.

Vilken random inlägg detta blev. Hej iallafall. Jag är tillbaka

"Hej Hej"

Thursday, August 4, 2011

Les Animaux

= Djuren, på franska.

Svärmor är här och jag får öva på min Franska varje dag. Jag lär mej mkt!
Det var ett tag sedan jag bloggade. har inte direkt tid, plus att vi vart på roadtrip genom 4 stater i över en vecka! Har sett massor med vackra vyer och har tagit 1500 kort... så det kommer ta tid att blogga om allt hehe.
Men tänke iallafall börja med detta.
Något som alltid är en av höjdpunkterna på alla resor är djuren. Under dena resan har jag haft närkontakt med massa vilda djur, som inte ens är rädda!

Vi börjar med bäbis björnen i Yosemite. För första gången i mitt liv såg jag en vild björn, knappt 10 m ifrån mej. Han var så mager stackarn så han såg knappt ut som en björn! Det var en häftig upplevelse,









 Sedan träffade jag på denna lustiga filuren i utkanterna av Zion National Park. En Alpacha. Släkting till Laman. Han var sååååå söt!! Älskar munnen!! Tillskillnad från Lamor används inte Alpackan till bärhjälp, den används för sitt extremt mjuka päls som påminner om bomull.
 Lamor.
 En söt liten åsna. De ser alltid så ledsna ut...
 Den hade tjocka muskler för att kunna bära tunga saker.
 min bästis Alpachan igen. Denna bilden är så ful.
 Denna är bättre. Vet dock inte varför jag pekar. Alpackan verkar undra också.
 När vi vandrade omkring inne i Zion parken träffade vi på vilda han-bambis.
Här i trakterna ser jag väldigt ofta mamma och bäbis bambis. De vimlar av dom i Marin County, och speciellt runt Davids jobb. Men jag har aldrig sett en hane förr! Dessa var 2 meter ifrån oss. Totalt oberörd av alla som fotade dom. Vackra djur.



 Ekorrar vilmar det av här också. Man får hålla se för att inte mata och klappa dom. Dom kommer upp till en och vill ha mat. Också totalt orädda. Men de kan bitas hårt! Men de är ju så så så söööta!

 På den välkända vägen "Route 66" i Arizona passerade vi förbi Oatman, en häftig välbevarad westernstad. Där gick Burros, en slags mindre åsna, runt fritt i byn.


 Slutligen i Los Angeles, besökte vi "Paramount Ranch" där de b.la spelade in Dr. Quinn! När vi kom dit höll de på att spela in en mexicansk westernfilm och vi hamnade mitt i smeten!! Häftigt!! Jag vill också vara med i en westernfilm!! Spana förresten in min "excitement" i den första bilden. Ser ut som jag ska spricka haha.