Recent Posts

Friday, November 30, 2012

Cartoon museum

  Här i SF har vi ett litet museum där de har utställningar från olika animerade filmer. Typ det enda museet jag gillar :) Just nu visar de props och dockor från filmen "Paranorman". 
För er som inte vet, är det en stop motion animation, där de byggt dockor som de sedan animerar. När jag såg detta önskar jag at jag kunde jobba med detta. Skulle älska att bygga props och hus och allt. För att inte tala om de fina koncept bilderna på väggen, man blir väldigt inspirerad!! 
Filmen har vi sett för nån månad sedan och den var bra!
Dockorna i en van.
Den galna farbrorn
En av zombisarna
Huset!
David och huset, där ser ni hur jäkla stort det är! Tänk att dom byggde en hel stad av hus och dylikt i denna storleken! "The set" måste ha vart gigantiskt!

 Traliern

Wednesday, November 28, 2012

Vackra Skymning

Stök

Vi bestämde oss lite spontant över Thanksgiving helgen att möblera om vardagsrummet. 
David kan inte jobba i sovrummet så vi började leka med ideen att flytta in skrivbordet till vardagsrummet. Sagt och gjort började vi med projektet och det var ett stort ett. Det sag lite mörkt ut där ett tag.... så jävla stökigt och så mycket saker! 
Men nu känns lägenheten nästan som ny! älskar den nya layouten! Det enda problemet är  sovrummet, det ar stökigare än nånsin därinne och ritbordet som vi flytta in dit ifrån vardagsrummet passar absolut inte in.... Så sovrummet just nu gör mej deprimerad. 

Nytt försök.

Har haft problem med bloggen på mobilen de senaste månaderna så jag tappade sugen men nu har blogger uppdaterat appen så det kanske funkar bättre.

Lite bilder på gullan. Gretis är nog den goaste ungen jag nannyat för. Hon kommer alltid vara min baby!! 
Har tagit hand om henne sedan hon var 6 ynkliga små veckor och jag känner mej verkligen som hennes 2:a mamma! 
Hon är så himla go och glad och söt och bäst.

Tuesday, November 6, 2012

Fotobok!

Har äntligen fått gjort en portfolio fotobok! Den har hårda sidor och är jättefin!



för att se en större version av boken klicka här, och klicka på förstoringsglaset i vänstra kanten av boken.
http://www.adoramapix.com/app/showbook/Pieceofheart/book/portfolio2-10x10/

Monday, November 5, 2012

Why Hello

Redan November och massa har hänt! Lucasfilm har sålts till disney, Giants har vunnit World Series i Baseball, Det Amerikanska president valet är imorgon och jag och David firade 6 års bröllopsdag igår och vart på bröllop.

Detaljer kommer en annan dag, men tills dess vill jag bara lägga in en bild på min extremt snygge make. Helloooo Hotness!
(Han vägrade ha kosym på sej på bröllopet och det var fullt sjå att övertala honom att iallafall PROVA ha väst på sej. Jag visste att han skulle passa i't haha. Bra att lyssna på frugan serru!)