Recent Posts

Thursday, June 28, 2012

Kubb

A cozy evening by the fortress of kungälv with my friends. We played kubb, and we lost. Pretty big.






Wednesday, June 27, 2012

In Schweden!

Helluuu
I've been here a while now, 2 weeks tomorrow!! I'm so happy and its an incredible feeling being here during the summer. So much different than winter! People are happier, I'm happier, the atmosphere and ambiance is totally different! And you can do do much more!!

I'm finally able to connect my american smartphone too wifi here so I can blog here! My phone has filed up with photos from the trip so far!

Today I went to stenungsund during the day and played with my old class mate jossan, her daughter siri and manfriend Dada. We had coffee with myth old classmate Martin in his own studio a if like to call it. He owns his own graphic design company. So cool. Later we went to the beach and hung out. The water was actually warm!












Sunday, June 10, 2012

Glasis video!

Hej Hej
Här kommer beslutsångestkvinnan och går steget längre och har laddat upp en liten video hihi. Tog bort de röda, så nu är det upp till dessa två. Måste lämna tillbaka dom imorgon. Hjälp. Nu tack.
PS, tack till er som redan "röstat" hihi

HELP!!!

Which ones look best??!?! I have 3 to choose from!!






Thursday, June 7, 2012

Memorial weekend!

Förra helgen var det långhelg här och vi passade som vanligt på att åka iväg.
Vi brukar ju åka söder ganksa ofta, och denna gången tänkte vi utforska norra Californien mera. Det är ju minst lika vackert! Och grönare dessutom!
Jag hade fått tipset om att Mount Shasta området var vackert. Det ligger 5 timmar norr och är faktikst en inaktiv vulkan! Sista utbrottet på 1800 talet nångång tror jag.
Mt Shasta är även ett av de "spirituella" bergen i världen och många vallfrädar hit för den spirituella upplevelsen. Många UFOs är sedda komma från berget, och det sägs att överlevande från den sjunka kontineten "Lemuria" bor i berget. Så kallade Lemurians.
Iallafall...
Klok som jag är hade jag packat med bikini och klänningar - Det är ju sommar! Men jag tänkte inte på att även fastän campingen lång vid foten av berget, så är hela platån redan högt uppe, så det var kyligt! När vi skulle lägga oss om natten var det iiiiskallt, men det var bara mysigt att krypa ain under täcket och bli varm! Hellre det än att sova i ett svettigt tält!

Men bikinin fick jag inte använding för, vattnet var snövatten och iskallt! Istället njöt vi av småstäderna runt omkring, och vandrade till ett av hundratals vattenfall som finns i området och såg Sacramento floden.
Vi åkte även upp till en sjö som skulle erbjuda vacker utsikt över Shasta, men vi såg hur temperaturen sjönk när vi åkte uppåt... och när vi kom upp till sjön så var vi i höjd med snön!! Vi skulle promenra runt sjön men fick glatt vända om och åka ner igen, det var nog inte mer en 5 plusgrader, plus att det blåste som in i helvete. Kul när man inte hade jacka med sej haha.

Det var en mysig helg iallafall, glad att jag campat 2 gånger i år redan!
Lake Shasta och Mt. Shasta i fjärran!

Castle Lake som var för kallt!

En Camping och motel vi hittade i omgivningen. Man sover i tåg vagnarna!

Den klara Sacramento floden

Old Ghost town Shasta!

Vi hajkade till McCloud Waterfalls



Whiskeytown lake, påminde lite om svenskt landskap! Dit ska vi igen!

Äkta amerikansk frukost på ett jättemycigt diner liknande ställe

Flumis filosoferar

Lake Shasta och Mt. Shasta!

Mt.Shasta från våran camping vid Lake Siskiyou!

Söta middagsgäster! Dom var itne ett dugg rädda.

Grillmeister!

Vägen dit

Den godaste dryck jag nånsin dryckit! Kall chai cider!

jag filosoferar

Gooood mornin'

Mys i tältet!

vi

Dunsmuir, en grannstad

Vackra Mt. Shasta

Vackra maken!

En Fluff i tältet

Castle Crags och den roliga campingen

Wednesday, June 6, 2012

Pirat party

I helgen fyllde våran goda vän Blake år... The big 3-0. Galet!
De hade lite fest hemma och temat var pirat. Såklart blev det sista minuten handling och det enda vi kunde hitta var en ögon lapp till David, och ett pirat skärp till mej haha. Väl hemma grävde jag fram en brun klänning och satte en schal på huvet. Lite halsband, flätor och mkt smink, David tog en svart schal och sin "Goonies" Tshirt. Blev faktikst riktigt lyckat ändå!
Det blev ingen lång kväll dock, jag fotade bröllop så vi kom senare, sedan hade jag Au Pair möte tidigt dagen efter. Men vi hann fira lite iallafall!
På Lördag är det Jonas tur att bli firad, han fyller 35!