Recent Posts

Thursday, June 30, 2011

Thank GOD for IKEA

Så här i svensk sommartider längtar man ju extra mycket hem till Sverige. Då åker man till Ikea ich inhandlar lite svenska produkter. Då känns hemlängtanen liiite bättre iallafall.
(PS, jag började nästan gråta när jag luktade på polarbrödet. Luktade som svensk frukost! Så där stog jag och sniffade ett bra tag på polarbrödet innan det slank ner med rasande fart i magen.)








Friday, June 24, 2011

The first of many

Idag gick jag på massage för första gången. Hade köpt en deal från en av de många Gropuon liknande sidorna som finns nu.
Jag var nervös när jag först gick dit, visste inte vad jag skulle förvänta mej...skulle jag vara näck? Får man ligga under en filt? Måste man raka benen?

Jag försov mej, så det hela resulterade i en mindre avslappnade morgon och en taxi resa istället för fridfull vandring. Hann i stressen med att "halvraka" benen utifall de skulle bli berörda.

Och det blev dom. Av en Gay snubbe som hette Brendan.
När jag klädde av mej helnäck ensam i det lilla rummet med en porlande fontän kände jag en befriande känsla av att jag hunnit raka benen. Även fast det inte var så nogrant. Jag var dock lättnad av att min massör var gay.
Jag kände en liten skämmig känsla inombords när jag frågade "ehh...can I keep my undies on?".  Som om jag gjorde något, förbjudet. Han svarade med sin pipiga gayiga röst att jag fick göra som jag kände mej bekvämast.
Trosorna behölls.

När denna korta, späda lilla gay kille började massera mej kändes det som jag var i paradiset. Det var helkroppsmassage så han masserade mej från topp till tå. Så skööönt! Jag var lite på spänn till en början, men sedan höll jag nästan på att somna och timmen gick alldeles för fort.
En helt annan känsla när jag klädde på mej. Nu kände jag glädje, som en ny människa!

Tummen upp för massage. Detta kommer göras oftare.

Thursday, June 23, 2011

Carols bachelorette

I början av Juni var det dags för Carols möhippa!
Den var lite annorlunda än svenska möhippor för istället för att göra något annorlunda under hela dagen, så träffades vi på kvällskvisten på restaurang, sedan Limousin till en pianobar, och sedan vidare till nattklubb.  Majoriteten av tjejerna var klart Brasilianskor. Det var en rolig kväll och kul att få dansa av sej lite, men tycker det var lite synd att vi inte gjorde något annat än barer... inga pinsamma lekar alls, och Carol visste t.om om möhippan... Men men, det var en rolig kväll!
Limousinen var klart roligast haha!

Brasilian, Brasilian, Brasilian, Brasilian, Amerikan, Svenska, ?, Brasilian


 





Tuesday, June 21, 2011

Mitt Shire

 Lyssna på Hobbit låten medans ni läser!

Jag har ju kommit in i en riktig Sagan om ringen period igen.
Tack vare att Extended edition kommer ut på Bluray så visar dom alla tre filmerna på bio igen, 3 Tisdagar i rad.
Förra veckan var det den första, ikväll är det De två tornen. Det var nästan obeskrivligt att se de igen på bio. Jag älskar dom precis lika mycket som innan, och det känns så välbekant, typ, som hemma haha.
Hej till de glada små hobbitarna och de vackra alverna i Rivendell, De mystiska alverna i Lothlorien och den tuffa Aragorn.

Nu har jag precis upptäckt att de börjat spela in "The Hobbit"!!
Två filmer som kommer ut Julen 2012, och julen 2013. Jag DÖR av förväntan! Blev helt tårögd när jag hörde den välbekanta Hobbit låten. Och om jag hade pengar skulle jag fasome åkt till Nya Zeeland, brytit mej in i Bag End (Bilbos hus) och sovit där. Sedan skulle jag tvingat dom att ha med mej i filmen. Jag vill spela Alv.

Iallafall... nu kommer ju inte detta hända. Men det komiska är att jag har flyttat till mitt eget "Shire". Norra Californien är fullt av små kullar som liknar The Shire. Och jag hittade ju min egen hobbit också. Yay.




 På Davids jobb!



Monday, June 20, 2011

Jag uppträder!

 Så...Jag skrev ju en låt till Jonas och Carol på deras bröllop som jag, David, Blake och Nathalie uppträdde med!
Vad tycks?? Jag är mäktigt nöjd. Jag var asnervös innan, och sedan när sången börjades spela var det fel version! Jag hade skickat GLEE versionen till dom, för den hade lägre tonart och var enklare och sjunga till, plus att den var snäppet kortare, så det är därför sången fortsätter efter vi slutat! Det är det jag säger till DJn precis i början när jag insåg felet! Men det gick bra ändå!
Och JAA, jag vet att man endast hör min röst haha. 

The Happiest Place on earth


För över en månad sen nu var vi ju på Disneyland.
Här kommer ett bildregn från the Happiest place on earth!
Om ni nångång har chancen, åk till Disneyland i L.A, eller Disneyland Paris.
Det är inte bara för småbarn.... det är en drömplats för vuxna också!!
Allt är bara så bra gjort. Så perfekt!
Vi kom 8.30...och åkte inte hem förräns strax efter 23 på kvällen och avslutades med att stå i kön from HELL för att köpa en burk med Musse Pigg kaffe. Endast för att få burken.
Jag har nog aldrig varit så trött, och i princip allt på min kropp gjorde ont. Men ändå var jag ledsen när vi åkte därifrån Ville ju stanna där! Jag kan förstå barnens gråt!!!
David tyckte synd om mej och tänkte på hur glad jag varit 8.30 på morran när vi först vandrade in genom portarna. Nu var det över liksom....


Mainstreet U.S.A


morgonkaffet inhandlades här.



En av favvisarna!

Igen, otroligt välgjort! Jag ville bo här!



Utanför the temple of doom. Också en favorit!
Även när man står i kö blir man underhålld! De har massa props som gör att det känns verkligt!
Här ville jag bo också! Fantasyland!

^Åhhh..mysiga fantasyland!! --> Söt Flumin








Toontown vill jag också bo i^ Hittade min studio!-->



Piff och Puff hus!


<---Hulken!      ^^Hoppsan


Jag vill inte åka heeeeeeeeeeeeeeeem