Recent Posts

Thursday, October 28, 2010

Min Moffa


Mamma skickade lite gamla bilder På min extreeemt stiliga Moffa! Gud va han var snygg! 
Jag upptäckte även att han påminde mej om någon...tillslut kom jag på vem det var. Agent Brad Follmer från Arkiv X (Cary Elwes)
Alltså, de är ju sjuuuuuuuuukt lika!! Läskigt ju! 
Det verkar som mina morföräldrar han hemliga dubbelgångare i Hollywood. Minns ni DETTA inlägget med min momo och skådespelerskan Ginnifer Goodwin? De är ju också extremt lika!
Åh vad jag älskar gamla foton!
Min Stiliga Moffa



Vackra momo!
momo och Ginnifer

Wednesday, October 27, 2010

Go'Morron


Kl är 11 och jag har presis vaknat. Guess whos skolking today?
Me tireeeed.
PS: Fick ett litet paket på posten igår, ett brev från Fridisfisen med en chokladbit i! Marabou Passion. Sanslöst god! Jag som inte ens gillar marabou choklad längre... Men denna...me lööööv! 
TACK Fridis! Älskar att få små överaskningar!

Sunday, October 24, 2010

workout week 8 summary

Mån
Tis: 1 tim Zumba
Ons 1 tim Aerobic class
Tors
Fre: 50 Min Zumba, 15 min jog, 5 min crosstrainer
Lör
Sön

Efter 8 veckor har jag äntligen lyckats med mitt mål, 3 gånger denna veckan, härligt!! Lika bra nästa vecka! Jag har 6 veckor på mej!

Saturday, October 23, 2010

Halloween?


Nej. Detta är inte min Halloween kostym.
Minns ni DENNA?
Okej, då vet ni vad det är nu. Jag var arg. Den var ful. Jag har böjat om.

Thursday, October 21, 2010

WHYYY




Varför gillar jag denna låten?! VARFÖR?! 
David får dille på mej när jag höjer musiken i bilen och sjunger med. "Oh nååååå, not this shit" utbrister han och ändrar kanal.
Han HATAR E. Iglesias, och ja, det gör jag med... men jag kan inte hjälpa det...att jag gillar låten...den får mej att vilja hoppa runt.

Men texten är ju nedvärderande..."My girlfriend is out of town And I'm all alone
Your boyfriend is on vacation And he doesn't have to know
No I won’t oh oh, oh oh
No one can do the things I'm gonna wanna to do to you
No I won’t oh oh, oh oh
Shout it out, scream it loud Let me hear you go"

What an Asshole!!
Och videon den sög den med. Varför "flyter han runt" på soffan?

Babydreams

Ja, det är sant, jag drömde att jag var gravid inatt. Helsjukt. 
Jag upptäckte att jag var gravid...med extremt blandade tankar.... sedan skrev på bloggen ungefär så som jag skämtade om för några inlägg sen. "JAg är med barn.. surprise" typ. Mamma var först med att svara och var jätteglad. Men sedan ångrade jag mej och sa till David att "Men jag vill inte berätta det genom bloggen, jag vill berätta det på något roligt sätt" PLUS att jag var inte helt säker om jag ville behålla barnet. Jag var liksom inte 100% glad... så jag deletade inlägget och skrev till mamma att hon var så fum att hon gått på "skämtet"

Sen minns jag inte mer. Jag gillar inte när jag har drömmar om barn.... jag har alltid en sådan konstig känsla i drömmen, som att jag är "excited" och det är spännande, fast jag innerst inne känner att jag inte vill ha bäbis. En slags panik... antar att det är ett tecken på att man inte är redo. :-)

Vad har ni haft för drömmar på senaste? Gillar att höra om drömmar. Det är en intressant värld!

So true

"If you’re stuck between two options, just flip a coin. It works, not because it actually solves the problem, but while the coin is in the air, you’ll know what your heart is really hoping for."

Wow. Sant. Har aldrig tänkt på det.

Sunday, October 17, 2010

Freakin dilemma


Jonas och Carol ska gifta sej i Juni nästa år. Eller, de är redan gifta för visumet. Men själva bröllopet äger rum i Juni nästa år. 
De har givit mej och David en stor ära... Brudtärna och marsalk!! 
Det går inte att förklara min lycka när jag blev tillfrågad. Jag som aldrig varit brudtärna...(eller jo det har jag ju, på Tinas brööllop, kom jag på nu...) Men iallafall, jag blev jätte glad och tänkte inte alls på vad det skulle innebära egentligen. Jag bara tänkte på hur mkt jag älskar bröllop.

Men sen missade jag ett samtal från bruden och när jag lyssnade på meddelandet fick jag en chock. Hon har hittat tärne klänningarna och de kostar $180. HUNDRA ÅTTIO DOLLAR. Som JAG ska betala!!

Så nu sitter jag här och är förvirrad och feg för jag måste ju säga till henne att jag inte kan vara henens brudtärna för en hel del orsaker
1. Jag har inte 180 dollar som kan spenderas på en klänning
2. Min egen bröllopsklänning kostade 45 dollar.
3 Jag känner inte henne såååå bra att jag VILL spendera $180 på en klänning jag kommer använda en gång
4. Vi har varit nere på noll för ett par veckor sen
5. OM jag hade 180 dollar finns det andra saker jag sparar för, t.ex som en ny kamera, och 2 nya objektiv.(Ca 2500 dollar sammanlagt) (Och detta är nödvändingt för min karriär)
6. Jag har försökt spara till en kamera i över 1 år och är fortfarande inte där
7. David har spara till en Cintiq (ritlatta) i 2 år som kostar 2000 dollar och är fortfarande inte där (Också nödvändigt för hans karriär och Elliot)
8. Jag mår dåligt av att spendera en sådan summa på en klänning när jag hellre skulle gett min mamma de pengarna som desperat försöker komma hit.
9. Det är bara totalt emot min etik att inhandla en klänning för så mkt. Jag har aldrig i hela mitt lev spenderat en sådan summa för min egen skull.

Personligen skulle jag aldrig kunna be mina brudtärnor spendera så mkt. Jag skulle frågat dom vad de är bekväma med att spendera för en klänning. Sedan om jag hittat klänningar jag verkligen velat de skulle ha, betalat mellanskillnaden då. 

Jag vet att Jonas har bättre ekonomi än vad vi har. 
Vi lever 2 på en konstnärslön som inte är tillräkligt bra (Det kanske låter som en bra titel och bra jobb men David tjänar inte multum presis) Jonas som engineer tjänar bättre, plus att han har 500 Dollar mindre i hyra än vad vi har. Komihåg att Våran hyra är 1700 Dollar i månaden. 
Jag hörde även han säga till David att han kan leva gott och betala hyra utan att jobba i flera månader. Jo tjena. Själva hade vi vart på gatan efter nån vecka.
Men uppenbarligen tror de att vi har det bra. Fast sanningen är att det varit krisigt...
Så...imorn kommer jag säga till henne..att jag inte kan spendera så mkt och att jag därmed är ute ur brudens gäng. Snyft. Men så är livet som fattig. Bättre att jag är där som gäst och inhandlar en klänning på ROSS dress for less för $14

Vad tycker ni? Är det riktigt att be någon spendera så mkt? Är jag en dålig kompis som backar ur pga av pengar? 

Lavvie // The poor Botcha

workout week 7 summary

Nothing to report here. Bad week.

Thursday, October 14, 2010

workout week 6 summary

Detta inlägget är för träningen förra veckan som såg ganksa lovande ut...men var ändå misslyckat.

Mån
Tis: Cykla backe 40 min, Zumba 1 tim, Gym 10 min
Ons: Cykla backe 40 min, Aerobics 1 tim
Tors
Fre
Lör
Sön

Till mitt försvar var jag borta helgen, jobbade heldag på Fredagen och hade franska på Måndagen. Inte mitt fel!!

Autumn...

Åh vad jag ÄLSKAR hösten i San Francisco. I Californien över huvud taget. 
Det finns inget som höst här. Det är solnedgång och det är fortfarande 30 grader varmt. Palmerna och vissa träd är fortfarande fulla av grönska, medans andra träd har fina varma höstfärger och pryder marken längs gatorna. 
Ingen dimma på flera veckor men samtidigt får man höstkänslan då solen går ner tidigt och Halloween dekorationerna lyser om kvällarna.
Även när denna värme fronten försvinner, kommer solen fortfarande skina, fast då blir det sådär kyligt och kallt och det luktar vinter. Bara det är sol är jag glad.

Inget regn. Inget regn sedan Maj!! I'm just sayin'
Jag känner mej så otroligt lyckligt lottad att få bo här. Känner att jag har haft sådan hemlängtan till Sverige detta året och har "klagat" på SF en del.... Men nu känner jag endast glädje och lycka över att få bo här. Kanske har hemlängtanen gått bort lite eftersom jag snart kommer hem. Eller kanske är det för att det är höst i Sverige. Min Hat-årstid där haha. Nu ska jag laga middag till min underbara man, i min underbara lägenhet i mit underbara stad! LYCKA!


Wednesday, October 13, 2010

Mama...I forgot to tell you...


Or not. 
Men Rosi ville ju det. Hon tjöta hål i örona på mej att "Skaffa en bäbis du me!!" "Du är faktikst 27" "Är det inte dags nu" "Jag vill att vi ska vara gravida ihop"
Men visst är tanken fin...och min lila kula också. Synd bara att man kommer se ut som en vandrande val den dagen och denna fake kula är ett minne blott. 

Så, helgen spenderades ju nere i San diego hos Rosi och Ray och baby Ray i ugnen. Det var Rosis babyshower! Den första babyshowern jag gått på. 
Jag ska fanome ha en jag me. Bra business säger jag bara. De fick cirkus 50 giftbags. I de giftbagsen var de fyllt med ytterligare 10 olika saker. kläder, nappflaskor, lotions, handukar, filtar, MED MERA. 
De fick möbler som spjälsäng, skötbord, resesäng, portabel reshage-säng, babyspa, balja, gunga, etc etc. Jag hade aldrig sett på maken. De kom framt ill att de enda som behövs köpas nu, är en car seat. Thats it. Och summorna som hade spenderats. Jag vågar inte ens nämna det. Låt oss bara säga att i genomsnitt varje present bag låg det saker till ett värde av 70 dollar. Mer eller mindre.

Så, vem vill fixa ihop min ;-)

Bilder kommer en annan dag. nu vankas det krubb.

Monday, October 4, 2010

workout week 5 summary

Måndag
Tisdag : Zumba 1 tim, Jogging 10 min,
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag

What the fuck?!

Saturday, October 2, 2010

Bokat och klart!

Gissa vem som landar på Landvetter 15.20 Tisdagen den 14 December?
JAAAAAAAAAAAG!

Åh, ser fram emot att träffa alla så himla mkt! Det är i nuläget ett hel år sedan jag var hemma och det har ALDRIG gått över ett år i hela mitt liv...Oftast åker vi i December roch kommer hem i Januari, så det är ju då 11 månader emellan, men nu... LÄNGE!

Fast det är bara lite mer än 10 veckor kvar!! TIO VECKOR!! Tio Söndagar... Inte så långt längre!

Som vanligt blir det Jul i stockholm och Nyår I Paris. David kommer Söndagen den 19:e och kommer hem från Paris 2 dagar senare än mej.

Tisdag 14 Dec-Tisdag 21 Dec, Kungälv
Tisdag 21 Dec- Måndag 27 Dec, Stockholm
Måndag 27 Dec-Måndag 3 Jan, Paris
Måndag 3 Jan-Söndag 9 Jan, Kungälv

Yay